Är en av världens mest sålda HIFU maskiner för hudföryngring, hudåtstramning ”face lift”, ansiktslyft och kroppskulptering och arbetar med den senaste tekniken som heter Micro & Macro fokuserat ultraljud.
Makrofokuserat ultraljud och tekniken kallas ibland H-I-F-U, högfokuserat ultraljud. Med hög precision värmer man vävnaden till cirka 43 grader på exakt det djup man vill påverka, t ex 2 – 3 eller 4,5 upp till 1,3 millimeter. Uppvärmningen ger en biologisk stimulering som åstadkommer hud uppstramning, kollagennybildning, och minskning av fettlagret beroende på vilket djup man arbetar på och vad man vill uppnå med behandlingen.

Fokuserat ultraljud lyfter och stramar huden för en icke-kirurgisk ansiktslyftning.

Vanliga behandlingsområden är:
– Ögonbryn och panna
– kinder
– Dubbelhaka(”kalkonhals”)
– Mage
– Bristningar
– Ansiktslyft
Ultraljudsenergi genererar låga nivåer av värme på exakt plats i huden. Detta stimulerar cellerna för kollagenproduktionen och vävnads föryngring Oftast räcker det med bara en behandling Resultatet är fräschare, fastare och ljusare hy under månaderna efter behandlingen efter HIFU ansiktslyft.

Bra för:
– Lösa nack veck
– Hängande hud, särskilt runt munnen
– Tunn, torr hud
– Fina linjer och rynkor
– Mindre rodnad och torrhet
– Ojämn hudton eller struktur