Tjänster/Produkter

LASER HÅRBORTTAGNING

Vi har marknadens mest efterfrågade laser hårborttagnings utrustning. Soprano ICE platinum är nummer ett när det kommer till diodlaser och hårborttagning över hela världen. Denna maskin är en av världens bästa hårborttagningslaser för att ta bort hår permanent, tillverkad av ALMA Laser USA.
Lasermaskinen för hårborttagning kombinerar 3 laservåglängder: 755 nm – 810 nm – 1064 nm i ett enda innovativt handstycke för att ta bort hår. Dessa är inriktade på permanent hårborttagning i olika vävnadsdjup. Kombinationen av absorption och penetrationsnivåer med dessa tre olika våglängder ger dig hög säkerhet och snabba resultat för permanent hårborttagning.

– I stort sett smärtfri behandling.
– Kan användas för alla hår- och hudtyper, även vid solbränna.
– Behandling går med expressfart.
– Behandla säkert på alla områden.
– Mycket kraftfull kyla.
– Behandling kan ske även på sommaren. 

Boka tid här

KOSMETISKA TATUERINGAR

Hos oss hittar du alla möjliga tekniker inom kosmetisk tatuering, som t.ex 3D, w-Brows, Powder-Brows o.s.v.
Alla kunder är unika när det gäller ansiktsform, hudtyp, hudfärg och smak, därför att väljer vi att ge dig en unik form som inte går att göra på någon annan. beroende hur mycket egna hårstrå kunden har eller hur mycket miss pigmentering kunden lider av så har vi alltid en lösning!  

Boka tid här

MICRO NEEDLING

Microneedling har använts i över 15 år för att förbättra hudkvaliteten och synligt öka spänsten i huden. Microneedling aktiverar hudens självläkande mekanismer genom att mycket små nålar tränger igenom det övre skiktet av huden vertikalt, dessa mikropunkturer orsakar lokaliserad och kontrollerad skada utan att påverka överhuden och får cellerna att regenerera och reparera sig själva. Processen förbättrar hudens struktur och är utformad för att aktivera kroppens naturliga regenererande processer och att stimulera kroppens egen kollagensyntes.

Microneedling är en extremt säker och pålitlig procedur. Exakta punkteringar med en professionell mikrokrananordning påskyndar läkningsprocessen, liksom kroppens naturliga tillväxtfaktorer. Behandlingen innebär lite obehag men är skonsam mot huden. Var uppmärksam på att effekterna av microneedling inte syns omedelbart efter behandlingen, eftersom kroppen behöver lite tid för att producera kollagen.

Microneedling används för att behandla
. Ärr (inklusive acneärr)
. Rynkor och slapp hud
. Pigmenteringsproblem
. Solskador
. Stora porer
. Bristningar
. Celluliter

Fördelar med microneedling
. Förbättrar hudens kvalitet
. Hudföryngring
. Reduktion av mörka fläckar
. Mjukar upp fina linjer
. Minskar synliga acneärr
. Minskar synliga bristningar
. Stimulerar kollagenbildning
. Aktiverar huden för att ge långvariga resultat  

Boka tid här