body and browz by Naz

Efterlevnad av GDPR

Vilka uppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem:

Om du gör en bokning lämnar du dina personuppgifter till oss, godkänner du att vi sparar dina uppgifter i enlighet personuppgiftslagstiftningen. De uppgifter du lämnar till oss sparas konfidentiella. Vi sparar endast information om dig som adress, e-post, telefonnummer, namn, och information om den behandling du/ni har bokat hos oss. Vi sparar Informationen hos tredje part för bokföring och skatteredovisning. Vi lämnar inte ut din information till någon annan. Informationen sparas även för att under en nära framtid möjligen kunna informera er om kampanjer och erbjudanden. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att kontakta oss.

Våra webbplatser använder ej så kallade ”cookies”.

När du bokar en behandling sparar vi dina faktureringsuppgifter i vårt bokföringssystem. Vi sparar endast den information som behövs för fakturering och redovisning. Och för att eventuellt kunna kontakta er igen.

Om du använder vårt kontaktformulär kommer dess innehåll att sparas utan tidsgräns. Anledningen till detta är att vi behöver hitta dig för administrativa syften (bokföring m.m.) minst 10 år bakåt i tiden. Och att kunna kontakta er igen vid olika erbjudanden och kampanjer.

Du kan när som helst begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har sparat om dig. Detta omfattar dock inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål. Vill du begära ett utdrag eller radering av dina uppgifter kontaktar du oss via vårt kontaktformulär eller via telefon

Vi använder Loopia som webbhotell och SSL kryptering på våra webbsidor. Loopia har en mycket säker platå för datalagring och håller högsta möjliga säkerhetsstandard. Mer om Loopias säkerhet, hittar ni på deras hemsida.

Nu tillgängliga!

Body and Browz av NAZ officiella webbbutik.

Börja nu!

Begränsade mängder. Börja shoppa!

Get Started
body and browz by Naz

Hoppa till våra Tjänster

Se vår tjänstsida för en fullständig beskrivning av vad vi gör och hur vi gör det. Tveka inte att kontakta oss för mer information.