body and browz by Naz

Det som gör oss unika

Varför Välja Oss?

Att välja din hårvårds- och skönhetsleverantör är ett känsligt beslut. Här är några anledningar till varför du bör välja Body and Browz från NAZ.

Ansluten till SEYF

Genom att välja en terapeut som är ansluten till SEYF kan du känna dig trygg i din behandling

Godkänd av Region Stockholm

leverantörer är godkända att hantera rekvisitioner för hårersättning, kosmetisk tatuering, pigmentering

+10 års fälterfarenhet

Praktisk erfarenhet för att ge dig den bästa behandlingen på marknaden

Våra Tjänster

med prisbelönta Soprano Ice Platinum

PERMANENT HÅRBORTTAGNING

  • Permanent hårborttagning är en välkänd behandlingsmetod för att ta bort oönskad hårväxt. Det patienter kanske inte alltid är medvetna om är att utrustning och utbildning har enormt stor betydelse för att få så bra behandlingsresultat som möjligt. Vi arbetar med Soprano Ice Platinum från Alma lasers som använder sig av tre olika våglängder vilket gör att man kan behandla i stort sett alla hud- och hårtyper.
  • Vissa områden kan gå snabbare & vissa kan ta längre tid. Med du ska alltid kunna se & märka en skillnad efter varje behandling. Du ska vänta ca 4-8 veckor mellan beroende områden på behandlingarna & du kan bara raka dig mellan behandlingarna. Har du ryckt eller vaxat dig måste du vänta ännu längre.
  • Desto mörkare hår och grövre desto bättre kommer det att fungera. Får du utslag när du rakar dig så påverkar det ingenting för det är viktigt att du är slätrakad inför din behandling. Och inåt vuxna hårstrån brukar försvinna efter 1-3 behandlingar

Soprano ICE platinum

LASER HÅRBORTTAGNING

Vi har marknadens mest efterfrågade laser hårborttagnings utrustning. Soprano ICE platinum är nummer ett när det kommer till diodlaser och hårborttagning över hela världen.

Slutresultatet är otroligt naturligt och diskret

LÄPPTATUERING

Idag finns det flera alternativ ute på marknaden för att få större och fylligare läppar, Vi har sett på senaste åren hur trenden ökar inom Fillers och Botox även inom kosmetiska läpptatueringar.

Läpptatuering är inte en ny tjänst på något sätt, den har funnits i decennier. Idag är dessa skarpa, blålinjer-tatueringarna är förbi. Dagens teknik är så pass avancerad att slutresultatet är otroligt naturligt och diskret.

Du kan uppnå följande resultat med läpptatuering:

Slutresultatet varar i mist 3–5 år därefter ska läpparna underhållas med antingen en gångs påfyllning eller ett hel nytt sett beroende hur mycket pigment är kvar.
Färgen förvandlas inte till något annat än ljusa och naturliga färger.

För mer bilder besök gärna vår Instagram konto: BODYANDBROWZ

Gör en kostnadsfri konsultation idag

ÖGONBRYN

Ögonbrynen spelar en betydande roll i ansiktets estetik. Formen, fylligheten och symmetrin på ögonbrynen samverkar för att framhäva ögonen och rama in det övre ansiktet. Om du har tunna eller fläckiga ögonbryn finns det en icke-invasiv behandling som omedelbart kan förbättra ögonbrynsområdet, Behandlingarna hos oss är av högsta kvalitet allt från maskinen till pigmenten.
3D-ögonbryn har snabbt blivit den nya besattheten och det erbjuds nu på Body & Browz sedan 2003! 3D-ögonbryn är en semi-permanent make-up som även kallas för hårstråteknik som tatueras under befintliga eller icke befintliga brynet, ett anpassat pigment penetreras i epidermis med en medicinsk nål för att förstärka dina ögonbryn.

Genom att använda denna teknik skapas det en detaljerad, fjädrande look eller hårdrag för dina ögonbryn som kommer att se ut som naturliga ögonbryns hår. För att vara exakt med bågen, formen och korrekta längden på ögonbrynen använder vi gyllene tekniken. 3D-ögonbryn tenderar att hålla mellan 18 till 36 månader och efter denna tidsperiod kan det behövas en touch-up eller färguppfräschning.  Du kommer att skickas hem med all eftervårdinformation och vitaminer som skall appliceras hemma i 3 dagars tid. Gör en kostnadsfri konsultation idag, så kan vi gå igenom allt du vill och behöver veta om denna spännande skönhetsprocedur.

04 - Microneedling

Behandlingen kommer att genomföras tillsammans med hudvårdsprodukter från FILMED och NCTF. I behandlingen ingår det alltid en aktiv ampull och avslutande sheetmask. Du bör inte använda makeup 6 timmar efter behandlingen och bör undvika solen i 48 timmar. Om du utsätts för UV-ljus, använd solskydd med hög SPF. Efter behandling syns oftast en lätt rodnad, som bevis på att behandlingen har skapat en inflammatorisk process. Rodnaden brukar lägga sig efter några timmar. De eventuella reaktioner som du kan uppleva ett par dagar efteråt är torrhet, rodnad och lite svullnad.

Välutbildade terapeuter

MICRONEEDLING

Microneedling är en avancerad behandling som använder sig av 12 sterila engångsnålar som gör upp till 2000 hål i huden per sekund med en automatisk vibrerande funktion. Denna behandling triggar igång en reparationsprocess i huden där kroppen frigör naturliga tillväxthormoner som ger en ökad produktion av kollagen, elastin och fuktbindande hyaluronsyra hudens struktur förbättras och föryngras. Effekten kan jämföras med fraktionerad laserbehandling, men med färre biverkningar och med minimal återhämtningstid. Microneedling behandlingar kan utföras på alla hudtyper

För långvarigt resultat rekommenderas en kur på 3–5 behandlingar med 4 veckors mellanrum, men många ser resultat redan efter första behandlingen. Microneedling kan även göras som en enstaka behandling som en hudboost för ökad fukt och lyster.

Hos oss har samtliga behandlare genomgått en noggrann utbildning där vi värdesätter sterila nålar, sterila behandlingsprodukter som är utvecklade för att arbeta i hudens djupare lager. Alla våra produkter är engångsmaterial.

Microneedling rekommenderas för följande:

  • Fina linjer och rynkor, inklusive runt munnen och ögonen
  • Huduppstramning och hudföryngring
  • Stora porer och akne
  • Pigmenteringar
  • Ärr
  • Torr hud, cuperoser

 

PERMANENT EYELINER

Även känd som en eyelinertatuering, är en behandling du kan få som ersätter behovet av att bära eyeliner varje dag. Permanent eyeliner innebär att använda en tatueringsteknik för att applicera pigment längs franslinjen för att skapa utseendet på eyeliner. (Detta pigment är permanent, men måste underhållas vart 3–5 år.) Eyeliner tatueringar kan appliceras i en mängd olika stilar, från extremt tunn och naturlig liner, till tjockare linjer och till och med vinge eyeliner.

Fördelarna

Fördelarna med att få en eyelinertatuering sträcker sig från att inte behöva bära eyeliner längre (om du ofta bär den som en del av din skönhetsrutin), till att förbättra din ögonform. Slutligen behöver du inte ha ögonfransar för att få denna procedur, så det är en populär behandling för dem med glesa fransar, håravfall och / eller patienter med alopecia för att förbättra ögonområdet.

Frågor? Gå till relaterade vanliga frågor.

TATUERINGSBORTTAGNING

Pico Laser Tatuering Borttagning är den är utformad för att exakt och jämnt rikta in sig på alla typer av oönskad tatuering oavsett färg, ålder eller storlek. Picosure raderar oönskade bläck mer effektivt än någonsin tidigare och tar bort svåra bläckfärger som. Pico laserteknik minskar kraftigt risken för skador på huden inklusive minskad risk för brännskador, ärrbildning och anses vara den säkraste metoden för tatueringsborttagning i världen. Till skillnad från andra lasermaskiner som pulserar lasrar med en mycket lägre frekvens använder vårt toppmoderna lasersystem innovativa laserfrekvenser som snabbt pulserar laserenergi i huden. När de bryts ner absorberas dessa partiklar lätt och elimineras av kroppen. Officiellt känd som neatcell picosecond laserpenna ärr och spot borttagning, denna produkt hävdar att vara ett kraftfullt, men ändå säkert, alternativ till lasertatuering borttagning.

Har du några frågor? Kolla vår FAQ

Vi har en omfattande FAQ-sida som svarar på vanliga frågor till de flesta av våra tjänster.
Kontakta oss för mer information.