Cookiepolicy

Denna cookiepolicy uppdaterades senast den 4 april 2022 och gäller medborgare och lagligen bosatta i Europeiska ekonomiska samarbetsområdet.

  1. Introduktion

Vår webbplats, https://bodyandbrowz.se (nedan kallad “webbplatsen”) använder cookies och annan relaterad teknik (för enkelhetens skull kallas all teknik för “cookies”). Cookies placeras också av tredje part som vi har anlitat. I dokumentet nedan informerar vi dig om användningen av cookies på vår webbplats.

  1. Vad är cookies?

En cookie är en liten enkel fil som skickas tillsammans med sidor på denna webbplats och lagras av din webbläsare på hårddisken på din dator eller en annan enhet. Informationen som lagras däri kan returneras till våra servrar eller till relevanta tredje parters servrar under ett efterföljande besök.

  1. Vad är skript?

Ett skript är en programkod som används för att få vår webbplats att fungera korrekt och interaktivt. Den här koden körs på vår server eller på din enhet.

  1. Vad är en webbfyr?

En webbfyr (eller en pixeltagg) är en liten, osynlig text eller bild på en webbplats som används för att övervaka trafiken på en webbplats. För att göra detta lagras olika data om dig med hjälp av webbfyrar.

  1. Cookies

5.1 Tekniska eller funktionella cookies

Vissa cookies säkerställer att vissa delar av webbplatsen fungerar korrekt och att dina användarinställningar förblir kända. Genom att placera funktionella cookies gör vi det enklare för dig att besöka vår hemsida. På så sätt behöver du inte upprepade gånger ange samma information när du besöker vår webbplats och till exempel varorna finns kvar i din kundvagn tills du har betalat. Vi kan placera dessa cookies utan ditt samtycke.

5.2 Statistikcookies

Vi använder statistikcookies för att optimera webbplatsupplevelsen för våra användare. Med dessa statistikcookies får vi insikter i användningen av vår webbplats. Vi ber om ditt tillstånd att placera statistikcookies.

5.3 Marknadsförings-/spårningscookies

Marknadsförings-/spårningscookies är cookies eller någon annan form av lokal lagring, som används för att skapa användarprofiler för att visa reklam eller för att spåra användaren på denna webbplats eller på flera webbplatser för liknande marknadsföringsändamål.

5.4 Knappar för sociala medier

På vår hemsida har vi inkluderat knappar för Instagram för att marknadsföra webbsidor (t.ex. “gilla”, “stift”) eller dela (t.ex. “tweet”) på sociala nätverk som Instagram. Dessa knappar fungerar med hjälp av bitar av kod som kommer från Instagram själva. Den här koden placerar cookies. Dessa sociala medieknappar kan också lagra och bearbeta viss information, så att en personlig annons kan visas för dig.

Läs sekretesspolicyn för dessa sociala nätverk (som kan ändras regelbundet) för att läsa vad de gör med dina (personliga) uppgifter som de behandlar med hjälp av dessa cookies. De data som hämtas anonymiseras så mycket som möjligt. Instagram ligger i USA.

  1. Placerade cookies
    • PHP
    • Funktionell
    • Elementor
    • Statistik (anonym)
    • Marknadsföring/Spårning, Statistik
    • WordPress
    • Google reCAPTCHA
    • Complianz
    • WooCommerce
    • Strimma
    • Google-teckensnitt
    • Google Maps
    • YouTube
    • PayPal
    • Instagram
    • HubSpot
    • Alternativ, Funktionell, Marknadsföring/Spårning
    • Diverse
  1. Samtycke

När du besöker vår webbplats för första gången visar vi dig ett popup-fönster med en förklaring om cookies. Så snart du klickar på “Spara Inställningar” samtycker du till att vi använder de kategorier av cookies och plugin-program som du valde i popup-fönster, enligt beskrivningen i denna cookiepolicy. Du kan inaktivera användningen av cookies via din webbläsare, men observera att vår webbplats kanske inte längre fungerar korrekt.

7.1 Hantera dina samtyckesinställningar

    • FunktionellAlways aktiv
    • Statistik
    • Marknadsföring
  1. Dina rättigheter med avseende på personuppgifter

Du har följande rättigheter avseende dina personuppgifter:

    • Du har rätt att veta varför dina personuppgifter behövs, vad som kommer att hända med dem och hur länge de kommer att behållas.
    • Rätt till tillgång: Du har rätt att få tillgång till dina personuppgifter som vi känner till.
    • Rätt till rättelse: du har rätt att komplettera, korrigera, ha raderat eller blockerat dina personuppgifter när du vill.
    • Om du ger oss ditt samtycke till att behandla dina uppgifter har du rätt att återkalla det samtycket och få dina personuppgifter raderade.
    • Rätt att överföra dina uppgifter: du har rätt att begära alla dina personuppgifter från den personuppgiftsansvarige och överföra dem i sin helhet till en annan personuppgiftsansvarig.
    • Rätt att invända: du kan invända mot behandlingen av dina uppgifter. Vi följer detta, såvida det inte finns motiverade skäl för behandling.

För att utöva dessa rättigheter, vänligen kontakta oss. Se kontaktuppgifter längst ned i denna cookiepolicy. Om du har ett klagomål på hur vi hanterar dina uppgifter vill vi gärna höra från dig, men du har också rätt att lämna in ett klagomål till tillsynsmyndigheten (Datainspektionen).

  1. Aktivera/inaktivera och ta bort cookies

Du kan använda din webbläsare för att automatiskt eller manuellt ta bort cookies. Du kan också ange att vissa cookies inte får placeras. Ett annat alternativ är att ändra inställningarna för din webbläsare så att du får ett meddelande varje gång en cookie placeras. Mer information om dessa alternativ finns i anvisningarna i avsnittet Hjälp i webbläsaren.

Observera att vår webbplats kanske inte fungerar korrekt om alla cookies är inaktiverade. Om du raderar cookies i din webbläsare kommer de att placeras igen efter ditt samtycke när du besöker våra webbplatser igen.

  1. Kontaktuppgifter

För frågor och/eller kommentarer om vår cookiepolicy och detta uttalande, vänligen kontakta oss genom att använda följande kontaktuppgifter:

Body and Browz
Tors väg 2, 145 71 Norsborg
Sweden
Website: https://bodyandbrowz.se

 Email: info@bodyandbrowz.se
Phone number: +46(0)846006090

This Cookie Policy was synchronized with cookiedatabase.org on april 4, 2022

Nu tillgängliga!

Body and Browz av NAZ officiella webbbutik.

Börja nu!

Begränsade mängder. Börja shoppa!

Get Started

Hoppa till våra Tjänster

Se vår tjänstsida för en fullständig beskrivning av vad vi gör och hur vi gör det. Tveka inte att kontakta oss för mer information.

close

VILL HA MER?

REGISTRERA DIG FÖR ATT FÅ DE SENASTE LIVSSTILTIPS OCH TRICKS, PLUS NÅGRA EXKLUSIVA GOTT!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.