body and browz by NazDu och ditt utseende är unikt

Därför fokuserar vi på dig och dina önskemål
WATCH VIDEO

Om Oss

25 Years of Experience

BODY & BROWZ grundades 2004 av Naz som fortsatt leder verksamheten mest inom laserbehandlingar och kosmetiska tatueringar här på kliniken. 

Vi har sedan starten arbetat noggrant och målinriktat i syfte att leverera högkvalitativa behandlingar med marknadens absolut bästa produkter och utrustning. Dessutom insåg vi tidigt värdet av att du som kund känner trygghet och höggradig tillit till behandlaren och var därför en av de första i Stockholm att genomföra kosmetiska tatueringar. Från att ha arbetet ensam så har Naz utvecklat verksamheten utifrån kundernas efterfrågade behov för att idag ha en sammansvetsat och professionellt team. Som ledande aktör inom våra behandlingar driver vi idag utvecklingen inom branschen. Du som kund ska alltid känna dig säker i att vi skräddarsyr behandlingen efter dina önskemål, behov och förutsättningar utifrån en helhetssyn som är central i vår verksamhetsutövning. Vi tar fullt ansvar över hela linjen, från rekommendationerna vid våra kostnadsfria konsultationer till resultaten av våra genomförda behandlingar. Hos oss är du alltid trygg.

naz-logo-steel-large

Har du några frågor? Kolla vår FAQ

Vi har en omfattande FAQ-sida som svarar på vanliga frågor till de flesta av våra tjänster.
Kontakta oss för mer information.

Hoppa till våra Tjänster

Se vår tjänstsida för en fullständig beskrivning av vad vi gör och hur vi gör det. Tveka inte att kontakta oss för mer information.

[instagram-feed num=6 cols=3]